Туристичний рафтинг "По Тисі разом": Інтерактивний тлумачник Закарпатського діалекту Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

вівторок, 1 червня 2021 р.

Інтерактивний тлумачник Закарпатського діалекту

 


Ось уже кілька років на цій сторінці збираємо в рокаш (до купи) слова закарпатського діалекту в такий собі Тлумачник.  📢 ► https://bit.ly/tlumach 
Наразі спільними зусиллями зібрано понад 6157 слів.  Але це ще далеко не всі слова, які можете почути у нашому краю сонячного Закарпаття.
Кожен відвідувач може зробити свій внесок для його поповнення. Якщо ви знаєте слова, яких немає у тлумачнику - будь ласка запишіть його у цій формі навіть якщо Ви не знаєте його значення. 📢 ► https://bit.ly/tlumachNew 
З часом, після перевіркита уточнення ми добавимо його у наш 💻 інтерактивний доробок, яким ділимося з усіма тут.

До речі, залишивши у формі свою ел. адресу зворотнього зв'язку, Ви приймете участь у щомісячних розіграшах із призовим фондом від головного мецената проекту:  Туристичний рафтинг "По Тисі разом"  про що залюбки повідомимо вас окремо. 📢 ► (http://tyssa.ozdorov.info)

Немає коментарів: