Туристичний рафтинг "По Тисі разом": ПЕРШИЙ ПРОБНИЙ ОЗНАЙОМЧИЙ ЗАПЛИВ групи активістів ШКОЛИ ТУРИСТИЧНОГО РАФТИНГУ по ріці Латориці Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

четвер, 8 вересня 2016 р.

ПЕРШИЙ ПРОБНИЙ ОЗНАЙОМЧИЙ ЗАПЛИВ групи активістів ШКОЛИ ТУРИСТИЧНОГО РАФТИНГУ по ріці Латориці

2017 рік.
Продовження традиції  БЕЗКОШТОВНОЇ ШКОЛИ РАФТИНГУ
на наступній сторінці за посиланням:
► http://tyssa.ozdorov.info/p/blog-page_22.html

==============================
07 вересня 2016 р.  відбувся ПЕРШИЙ ПРОБНИЙ ОЗНАЙОМЧИЙ ЗАПЛИВ групи активістів по ріці Латориці нашого "судноплавного" Мукачево із метою підтримати почин Міжсанаторно-курортної флотилії туристичного рафтингу "По Тисі разом" по створенню ШКОЛИ ТУРИСТИЧНОГО РАФТИНГУ.

Учасники акції:   Степан Жук (ініціатор, керівник "По Тисі разом"), Сергій Вожжов, Юліан Седлецький, Маріанна Модек, Юрій Данко, Сергій Альохін,  Оксана Ремінець,  Вова Фраткін ,  Артем Топчанюк (організатор велогонки на 17-18 вересня) а також юні рафтери:  Вожжови Сергій, Дані, Міша  та  Теодорчик Жук

Цю ідею саме "Туристичного рафтингу" вперше в історії було озвучено нами 12 років років назад,  а уже весною 2010 року Закарпатською телестудією було відзнято фільм, який пропоную переглянути бодай для того, щоб мати уяву саме про туристичний рафтинг  як такий.


    Мета ШКОЛИ - приєднати до здорового способу життя якомога більше людей різного віку, статі та соціального стану.
    Спираючись на десятирічний досвід організації туристичних запливів групи сподвижників активного відпочинку "По Тисі разом", (про що свідчать їх нещодавні досягнення  "Два рекорди регати"),  заплановано надалі разом із організаторами велогонки Grand Prix Mukachevo FLEX  у Закарпатті,  та організаторами уже традиційної "Ужгородської регати" проводити ряд спортивних та масових заходів, зокрема "ЗАКАРПАТСЬКА РЕГАТА - 2017".
    Власне для досягнення найкращих показників у майбутніх баталіях, і вирішено, використовуючи теплі погідні дні осені 2016-го, негайно розпочати проведення відповідних занять для мукачівців та їх гостей на ріці Латориця вздовж парку імені Андрія Кузьменко (Кузьма). Базою для розміщення школи обрано рекреаційний парк "Відродження" поруч із рестораном "Венеція"



    Заняття із новачками проводитимуть "бувалі рафтери", які мають досвід у проведенні туристичних та спортивних запливів, кожного вівторка та п'ятниці  із початку вересня до кінця жовтня 2016 р. (в залежності від погодніх умов).  Для цього група Міжсанаторно-курортної флотилії туристичного рафтингу "По Тисі разом" надаватиме необхідну амуніцію та плавзасоби БЕЗКОШТОВНО для всіх бажаючих долучитися до здорового і активного способу життя. Реєстрація учасників проводиться на "графіку запливів"


     Зокрема, запрошуємо прийняти участь у ШКОЛІ ТУРИСТИЧНОГО РАФТИНГУ  старшокласників всіх шкіл та ліцеїв, гімназистів, студентів навчальних закладів міста та району.
    Пропонуємо звернути увагу на цей заклик також керівників підприємств, організацій, та підприємців, які дбають про духовний і фізичний стан їх працівників та колег  і  створювати власні команди рафтерів  для майбутніх "Закарпатських регат", чи корпоративних відпочинково-рекреаційних запливів.

    Разом із тим, запрошуємо всіх учасників АТО спробувати себе у якості "керманича" екіпажів (помічник інструктора рафтингу), що допоможе їм швидше звільнитися від тягару наслідків воєнних подій, повернутися до нормального ритму життя.   У такій же ж якості будемо раді бачити і працівників Закарпатських підрозділів нової поліції, які прагнуть знаходити контакт, розуміння та підтримку серед громадян, які довірили їм свій спокій та безпеку.



УВАГА!! Обговорення засад ШКОЛИ, побажання, зауваження, пропозиції проводиться на ►► РЕФЕРАЛІ ◄◄ цього сайту.  Кращі пропозиції визначають рафтери та читачі сайту і приймаються до виконання. Автори кращих пропозицій винагороджуються безкоштовним туром по Тисі.

    Ніхто не зробить наше життя кращим, якщо не зробимо його таким самі.


Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас

Слідкуйте за всіма повідомленнями у коментарях до цієї статті.

ІРС "ДКЗ"(Диспетчер курортів Закарпаття) та волонтерська видавнича група
СЕРЦЕ ПАТРІОТА

Немає коментарів: