Туристичний рафтинг "По Тисі разом": 🏡 Гостинний гостьовий двір "РЕЛАКС у Шаяні" Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

середу, 18 серпня 2021 р.

🏡 Гостинний гостьовий двір "РЕЛАКС у Шаяні"

 Гостинний гостьовий двір "РЕЛАКС у Шаяні" - цікавий і перспективний заклад із власною інфраструктурою в тому числі озерцем та відкритим басейном із мінеральною термальною водою, знаменитою сауною та власним дегустаційно-виробничим залом закарпатської кухні.

Це чудова сучасна споруда з екологічно чистим довкіллям.
Двокімнатні та, однокімнатні напівлюкси, стандартні однокімнатні номери із власною міні кухнею та зручностями. Автономне опалення, водо- та електропостачання, супутникове телебачення, ViFi.
🏡 Запрошуємо переглянути сферичні панорами номерів, у які розселятимуться учасники всеукраїнського 🏕 "ВІКЕНД у ЗАКАРПАТТІ"

Релакс у Шаяні панорами ФБ


Замовляйте місце для своєї сім'ї чи родини, групи приятелів чи однодумців за найнижчими цінами у регіоні аби разом насолодитися цим райським містечком по телефону/Viber
Не баріться, сезон 2021 у розгарі.

➤ 🌎 (знайти нас на мапі курорту Шаян
➤ 📖 детальний опис заходу "Вікенд у Закарпаття 2021" ©
➤ © Власний сайт ГД "Релакс у Шаяні"

контактний телефон адміністрації ☎️ (Viber) +380983947758 (Микола) - ⏰ 9:00-16:00

💯 ГД "Релакс у Шаяні" учасник та партнер проекту Всеукраїнський оздоровчо-ознайомчий корпоратив 🔥"Вікенд у Закарпаття 2021"© 🔥

➤ ◙ Для співпраці з нами просимо прочитати анкету
➤ ◙ пропонуємо авторську екскурсійно-пізнавальну програму із власним аудіогідом
➤ ◙ а заплив катамаранінгу по річці Ріка та ріці Тиса зроблять ваш відпочинок корисним і незабутнім.

🌇 Вдячні всім та кожному зокрема за поширення нашого постійного засилання ➤ https://bit.ly/relaxShajani та за інформаційну підтримку.

Немає коментарів: