Туристичний рафтинг "По Тисі разом": ІНТЕРАКТИВНИЙ КАЛЕНДАР ЗАПЛИВІВ та занятть ШКОЛИ ТУРИСТИЧНОГО РАФТИНГУ Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

пʼятницю, 4 листопада 2016 р.

ІНТЕРАКТИВНИЙ КАЛЕНДАР ЗАПЛИВІВ та занятть ШКОЛИ ТУРИСТИЧНОГО РАФТИНГУ


УМОВНІ ПОЗНАЧЕННЯ НА КАЛЕНДАРІ: ▲+2▲ = комплектується екіпаж катамаран по 7 чоловік. Є дві вакансії; ▼+4▼ = комплектується екіпаж на тримаран по 10 чоловік . Є чотири вакансії ►2◄ = набір двох екіпажів завершено; ◄+► (◄-►) = заплив відбувся (не відбувся). ПРИКЛАД ЗАПИСУ: ▲+7▲▼+10▼ ВАКАНСІЯ 7 та 10 чоловік відповідно на катамаран та тримаран.
Замовляйте та обговорюйте деталі нових запливів  безпосередньо із їх організаторами по телефону 050 540 20 47  або 096 915 94 94.   
Залишайте свої пропозиції, враження чи зауваження у коментарях або на панелі  відгуків (вертикальна клавіша зліва)  

Щоб переглянути ФОТО запливів, ЯКІ ВІДБУЛИСЯ у 2016 році: ►► (клікайте "про це детальніше") 

 Шановні члени нашої кількатисячної сім'ї  рафтерів та ті, хто мріє до нас приєднатися.

      На цій сторінці розміщуємо реальний графік запливів сезону 2016 р., а також засилання на нові фотоальбоми із кожного наступного запливу впродовж цього та наступних сезонів. Запрошуємо Вас обговорювати ці події у коментарях до сторінки разом із їх колишніми та майбутніми учасниками. Адже про кожен із них є що розказати. Чи не так? Ото ж, від тепер і надалі, лише від вашої активності буде залежати доля того чи іншого фотоальбому, а саме, чи буде його включено до нашого 3D каталогу, чи буде створено на його основі відеоролик, а також чи будуть ці роботи приймати участь у розіграшах на участь у майбутніх фестивальних, чи підсумкових запливах року. Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! Зустрінемось на Тисі!

    Оригінальні запливи року!

  1. 10 вересня Заплив учнів 9-Б класу школи №20 м. Мукачево разом із своїм класним керівником та батьками. Пропонуємо переглянути фотозвіт події у їх ►► ФОТОАЛЬБОМІ ЗАПЛИВУ ◄◄
  2. 29 квітня. Заплив знімальної групи ТРК "1+1" разом із героями шоу програми "МІНЯЮ ЖІНКУ". пропонуємо переглянути ексклюзивний ►► ФОТОАЛЬБОМ ЗАПЛИВА ◄◄
  3. 4 квітня 2016 р. Відкриття ювілейного десятого сезону "По Тисі разом" Фотозвіт запливу; ►►ФОТОАЛЬБОМ ЗАПЛИВА◄◄

-----------  ми спілкуємося із Вами  також тут:    ------------ 
- у групі  "Туристичний рафтинг "ПО ТИСІ РАЗОМ" на фейсбук  ►► https://goo.gl/CGJ483 ◄◄

- у групі В КОНТАКТІ  ►► http://goo.gl/4vQMJn ◄◄    (всі подані тут засилання скорочені і провірені на безпечність).
         - у РЕФОРМАЛІ:    ►►  http://tyssa.reformal.ru  ◄◄

Дорогі друзі!    Із нами Ваші віртуальні знайомства стануть реальними!
Чи ж непривід для того, щоб зібратися разом з нами  "на Тисі разом"?
До зустрічі у сонячному Закарпатті на хвилях гордої красуні ріки "Тиса"
Щиро, уклінно - Степан Жук

Немає коментарів: