Туристичний рафтинг "По Тисі разом": Циклогідромасажер "ТИСА-2" найдорожча за собівартістю процедура стане найдешевшою і найпопулярнішою. Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

пʼятницю, 9 березня 2018 р.

Циклогідромасажер "ТИСА-2" найдорожча за собівартістю процедура стане найдешевшою і найпопулярнішою.


Хто із вас не пробував на собі дію колись чи не най популярнішого серед бальнеологічних процедур циркулярного душа?
А чи звернув хтось увагу, що зараз його майже не використовують і це не лиш через те, що за одну хвилину із його сопла витікає 43-47 літрів гарячої води. Процедура в 15 хвилин, відповідно, зливає в каналізацію понад 700 літрів... І це уже не кажучи, що ця вода повинна подаватися на сопла напором у 3-4 атмосфери, що означає, що всі процедурні гідрокабінети у цей момент можуть "зливати воду" і нервово курити у куточку ...
З огляду на це, останніми днями ми готуємо до запуску в одному із мудрих санаторіїв Закарпаття наш винахід, який зробить універсальну процедуру (циклогідромасажера ТИСА-2) найдешевшою за собівартістю із найширшим функціоналом, можливостями та результатами благотворної дії на людський організм. 
Обладнання Циркулярний душ, на якому зараз переважно у більшості санаторіїв сушать білизну (...) із нашою доробкою зможе надавати комплекс найпопулярніших процедур із застосуванням бішофіту у бальнегологічних закладах не лише України.
Від ідеї до проекту, моделі і результатів випробувань -  шлях винаходу, що змінить уяву про гідромасаж в цілому. 
Наразі підходимо до запуску і випробовувань, від яких очікуємо неймовірних результатів дії на людський організм в цілому. 
Слідкуймо.
Ви є свідками цього...




Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас!

Слідкуйте за розгортанням подій.... ► http://bit.ly/2Jxf83K Більше світлин про конструкцію: ► http://bit.ly/2HmqsPJ

Немає коментарів: