Туристичний рафтинг "По Тисі разом": ТУРИСТИЧНИЙ СЕЗОН 2016 р. із Туристичнии рафтингом ХІТом СЕЗОНУ 2006-2007 р.р. - Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

неділю, 21 серпня 2016 р.

ТУРИСТИЧНИЙ СЕЗОН 2016 р. із Туристичнии рафтингом ХІТом СЕЗОНУ 2006-2007 р.р. -


   Після сходження на карпатську Говерлу для повного відчуття задоволення собою варто добавити сплав по Тисі.
   Рафтинг відбувається щодня починаючи від ранньої весни до пізньої осені ось уже десятий рік. За цей час учасникам видано понад 4000 іменних посвідчень рафтера, створено кілька сотень фотоальбомів із більше ніж 37 000 авторських світлин, об'єднаних у  ► 3D каталозі запливів  ◄.

(добірка світлин запливів сезону 2016)

   Наш рафтерський мікроавтобус відправляється по мірі формування групи (не менше 5 чоловік)  о 14:00  від центра міста Мукачево (площа Миру, 24), або по домовленості із групою.
    За бажанням власники свого транспорту доїжджають до фінішу запливу, звідки і куди туристів доставляє на тур і з нього уже наш транспорт.
Пасажирів потягу "Львів - Солотвино" зустрічаємо на станції м. Хуст (7:00) та відправляємо до Льовова на цьому ж потягу із залізничної станції м. Виноградів (21:30).
    Всі без винятку запливи відображаються у інтерактивному  КАЛЕНДАРі ЗАПЛИВІВ туристичного рафтингу "По Тисі разом"
    Екскурсійні групи можуть приймати участь факультативно (на одному із етапів)
Прохід траси по 2-му 3-му та 4-му етапах  (від Велятино повз м. Хуста, Королево до м. Виноградово) визначає більшість групи. За день можна пройти кілька етапів одночасно
    За бажанням компанія зможе також піднятися на замкову гору у м. Хусті - де нами гарантована чудова фотосесія та сферичні панорами  на фоні трансільванської долини ...
    На завершення запливу свіжоспечених рафтерів привітають з "приплиздою" чарчиною закарпатського вина та справжнім козацьким кулешем, дбайливо приготованим на ватрі нашим "коком".

(наша школа рафтингу "По Тисі разом" )

Немає коментарів: