Туристичний рафтинг "По Тисі разом": Ювілейний десятий сезон туристичного рафтингу ВІДКРИТО! Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

вівторок, 3 травня 2016 р.

Ювілейний десятий сезон туристичного рафтингу ВІДКРИТО!

Шановні члени нашої кількатисячної сім'ї рафтерів. Тут будуть розміщуватися засилання на новий фотоальбом із кожного наступного запливу впродовж цього та наступних сезонів, а в коментарях обговорюватимуться. Тепер і надалі, лише від вашої активності буде залежати його доля - а саме, чи буде його включено до нашого 3D каталога, чи буде зроблено на його основі відеоролик, а також чи будуть ці роботи приймати участь у розіграшах на участь у майбутніх фестивальних, чи підсумкових запливах року.  

В добрий час! Зустрінемось на Тисі




  • 4 квітня 2016 р. Відкриття ювілейного десятого сезону "По Тисі разом" Фотозвіт запливу; ►►https://goo.gl/6SJwjv◄◄


  • Всі замовленні та затвердженні заявки на заплив відображаються у власній електронній книзі. Ви можете ініціювати новий заплив на зручний для Вас день, якщо у Вашій групі є 4 і більше чоловік, або приєднатися до групи за домовленністю із ініціатором групи або організаторами запливів.
    Для цього достатньо зателефонувати по одному із номерів, вказаних на візитівках. чи по №  050 540 20 47  або 096 915-94-94

    Немає коментарів: