Туристичний рафтинг "По Тисі разом": "Срібний Татош" Ювілейний п`ятий фестиваль середньовічної культури. Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

вівторок, 3 травня 2016 р.

"Срібний Татош" Ювілейний п`ятий фестиваль середньовічної культури.

Ювілейний п`ятий фестиваль середньовічної культури відбудеться 21-22 травня 2016 року в замку Sent Miklosh. Запрошені всі!

Найкращий фестиваль 2015 року, за версією Турінформ Закарпаття "Срібний Татош", отримав новий логотип. Креатив-команда, на чолі з художницею Valentina Mashtak, натхненно працювала над втіленням концепції фесту в новому лого і ось результат: підкова (в якій бачимо літеру "С") символізує чистоту і благородство казкового закарпатського пегаса Татоша, а меч, у формі літери "Т", вказує на рицарську доблесть, мужність і честь. Закарпатське Середньовіччя тепер має нове, яскраве обличчя!
Фортеця «Сент-Міклош» XV ст. гордо височіє над мальовничою річкою Латорицею на тлі Карпатських вершин. Здавна тут сходяться шляхи Сходу і Заходу, якими йшли торгові каравани і численні війська. Цьогоріч тут знову схрестять мечі рицарі з України, Словаччини та Угорщини, щоб відродити славу минулих епох.


Срібний Татош – закарпатський пегас, символ чистоти та благородства, вірності та честі, мужності і доброти, кличе за собою в мандри. Світ середньовіччя загублений у попелі часів і розмитих спогадів, і не більш, ніж згадка в старих легендах. Заховані від людського ока, забуті міфічні герої, й надалі живуть поруч із нами. Та готові знову увірватися в звичний ритм нашої повсякденності на крилах Срібного Татоша.
На фестивалі будуть проводитись видовищні середньовічні бугурти, двобої на мечах і алебардах, лунатиме автентична музика, готуватимуться смачні страви за старовинними рецептами. Крім того, кожен учасник фестивалю зможе взяти участь в середньовічних забавах і танцях, постріляти з лука та арбалета, спробувати себе у якості рафтера із веслом в руках, долучитися до різноманітних майстер-класів, в тому числі від Валентини Попелюшки по виготовленні стародавніх мотанок, придбати оригінальні речі на "Середньовічній ярмарці".  Для цього будуть діяти спеціальні майданчики або використовуючи хвилі річки Латориці.

      А справжніх шанувальників літературного слова  запрошує до свого кругу навколо БардВатри  літчастина - "ЛІТАТОШ"



 Для перегляду деталей клікнути на картинку

У вечірній час небо спалахне від фаєр-шоу майстрів вогню із Ужгорода, Львова.
На цілих два дні середньовічна містерія заполонить не тільки територію замку, а й всіх учасників цього дивовижного фестивалю.

Більш детальний розклад подій по годинах читайте на наступній сторнці нашого сайту:  ►►► 
Незвідана "Срібна земля" щиро запрошує всіх охочих долучитися до цього дійства.
Сторінки каталога гортаються клікаючи на стрілки ◄ чи ► розміщені з обох боків каталога, або прокручуючи ролик мишки, чи перетягуючи їх курсором із натиснутою лівою клавішою.   Для зручності перегляду каталога, розгорніть його на весь екран відповідною кнопкою на панелі управління внизу.  або відкрийте каталог  у новому вікні Вашого браузера. клікнувши на наступне засилання:    ►► КАТАЛОГ ◄◄


video.igormelika.com


Для учасників фестивалю організовано можливість вибору місць для поселення та харчування як індивідуально так і для туристичних груп у якісних закладах, які знаходяться неподалік у Синяцькій долині поблизу славнозвісного санаторію Синяк, водоспаду Скакало та сан. Карпати: 

санаторій "Синяк" , альпійська арт садиба "Золота рибка" 
(10-14 чол. вартість проживання 150-175 грн./чол. доба)
санаторій "Синяк" , міні готель "Вишня" 
(6-8 чол. вартість проживання 150 грн. чол./доба)
санаторій "Синяк", готельний комплекс "Синячок" (Гостинний двір)
(16-20 чол.вартість проживання 125-135 грн. чол./ доба)
санаторій "Синяк", готельно-оздоровчий комплекс "Синяк NEW"
(32-36 чол.вартість проживання 175-200 грн. чол./ доба)
санаторій "Карпати", готельний комплекс "У Джона"
(16-21 чол. вартість проживання 150-175 грн. чол./доба)



Для участі у фестивалі СРІБНИЙ ТАТОШ просимо здійснити стандартну реєстрацію замовлень  у вказаних електронних книгах  або звернутися до диспетчера:
050 99 33 498;    050 99 33 498;    096 915 94 94 



Якщо ви готуєтеся до виступу на фестивалі, чи маєте інші пропозиції що до участі у ньому, то у інформації про себе просимо у довільній формі вказати також, яку саме програму збираєтеся продемонструвати.
На кожній сторінці є можливість консультацій "наживо" із співорганізаторами, які працюють цілодобово (зелена вертикальна клавіша справа)

Електронна книга замовлення поселень у вказаних вище корпусах


Всі учасники фестивалю мають можливість прийняти участь у групових запливах туристичного рафтингу:  "По Тисі разом" із  автоекскурсією до м. Хуст, та із відвідуванням  місця паломництва християн - Джублик.



Електронні книги вільних місць поселення у реальному часі.


Фотозвіт "це ТАТОШ-2016"

Немає коментарів: