Туристичний рафтинг "По Тисі разом": То ж цінопад уже розпочався або туризм із "чистого листа" чи знову нові-старі граблі? Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

понеділок, 18 травня 2020 р.

То ж цінопад уже розпочався або туризм із "чистого листа" чи знову нові-старі граблі?

Закарпаття готується прийняти туристів – Секретні матеріали
Край домашнього вина, термальних джерел, та неймовірної природи. А яка смачна домашня бринза, а люди які! Здається, ви вже здогадались, про що зараз піде мова. Туристичне Закарпаття, яке цього року готується прийняти тисячі туристів з усієї України. В умовах заборони міжнародних вояжів цей край готовий скласти конкуренцію південному узбережжю.



Цікавий, але не повний матеріал, як на мене.
Внутрішній туризм розпочинатиме все з початку, як це було в кінці дев'яностих але значно швидшими темпами, опираючись на нові комунікаційні технології, відсутні тоді.
В першу чергу "підніматимуться" сімейно-родинні мінігрупи на своїх авто, спраглих природи та пригоди і, зрозуміло - санаторно-курортники. Іншими словами - група оздоровлення та реабілітації. А тому все частішають дзвінки розвідників із "ноєвого ковчега" що до реалізації їх запитів в першу чергу на Закарпатті. Аудіогіди та аудіопрогулянки від професіоналів на кшалт ► https://bit.ly/СтареСело їм в допомогу.
Наприклад: чи не найпопулярнішим стає активно-пасивний туризм як туристичний рафтинг "По Тисі разом" (https://bit.ly/tyssaozdorov ) як доповнювач (факультатив) до відпочинково-пізнавальних турів. Серед санаторіїв цікавляться здебільшого таки оздоровчо-реабілітаційними та результативними із шлунково-кишкового, кардіологічного профілю, рідше профілактики проблем опірно-рухової системи. Наразі у фаворі ті із них, хто утримається у попередній ціновій політиці або знизять її.

Немає коментарів: