Туристичний рафтинг "По Тисі разом": Перші приємні ластівки інфопростору. Аудіогіди Вам в допомогу! Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

понеділок, 18 травня 2020 р.

Перші приємні ластівки інфопростору. Аудіогіди Вам в допомогу!

Сьогодні попередньо озвучено аудіопрогулянку українською та частково англійською по презентованих об'єктах Ужгородського скансену - закарпатської гордості у туристичній сфері.
https://bit.ly/СтареСело
 
 За нашим задумом цей аудіогід має стати демонстраційно-стартовою, сучасною інформаційною платформою для професіоналів гідів, екскурсоводів та організаторів  турів, які вміють зацікавити, повести за собою  туриста-слухача, паломника - гостей нашого Богом облюбованого краю.
Саме тому запрошуємо відомих Вам кращих спеціалістів у цій сфері (історики, екскурсоводи, гіди, перекладачі) пропонувати свої варіанти презентації та власні озвучення. Кращі із них за підсумками по Вашому голосуваню матимуть право інформувати про свої послуги безпосередньо в цьому та інших аудіогідах від професіоналів.

Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас!

Немає коментарів: