Туристичний рафтинг "По Тисі разом": ПРЕЗЕНТАЦІЙНИЙ ТУР НОВИХ КНИГ ТА ДУМОК від Остапа Дроздова Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

пʼятницю, 8 вересня 2017 р.

ПРЕЗЕНТАЦІЙНИЙ ТУР НОВИХ КНИГ ТА ДУМОК від Остапа Дроздова

У п'ятницю вирушаю в 4-денний літературний вояж Закарпаттям. Між нами кажучи, серед видавців і деяких авторів панує думка, що Закарпаття є найтяжчим і "наймертвішим" для книг регіоном. А в мене інші передчуття. Я чомусь думаю, що всюди можна знайти свою когорту людей, які "на твоїй хвилі". Отож:
6 жовтня, п'ятниця  
МУКАЧЕВО
16:00 Міська Бібліотека (вул.Духновича, 1)
8 жовтня, неділя
ХУСТ
16:00 Міська Бібліотека (вул.Рєпіна, 3)
9 жовтня, понеділок
УЖГОРОД


17:00 Бібліотека ім.Ф.Потушняка (пр.Свободи, 16)
Окрім того, на уікенд заплановані 2 санаторні зустрічі для гостей таких закладів біля курортної Сваляви, яких намагатимусь зцілювати словом:
7 жовтня, субота
КВІТКА ПОЛОНИНИ (с.Солочин) 15:00
8 жовтня, неділя
СОНЯЧНА ДОЛИНА (с.Поляна) 10:00

УВАГА!   Вперше для цього виготовлено спеціальні нумеровані флаєри, по яких в кінці зустрічі будуть розіграні авторські примірники із автографом серед присутніх учасників.

Із місця подій проводитимуться прямі відеотрансляції із відображенням на сторінці організаторів туру - туристичний рафтинг "По тисі разом"

 
Наперед вдячний Жук Степан за невтомний організаторський геній, а також Валентина Попелюшка, яка буде не лише модерувати половину з усіх цих презентацій, але й обіцяла почастувати своїм неповторним тортом, що, властиво, було не останнім аргументом на користь поїздки на Закарпаття.
До зустрічі!

Де нас шукати в Інтернеті:  
►  сайт організаторів : "По Тисі разом"
►  подія у ФБ  (запрошення, спілкування між учасниками та обговорення події)
►  на міжнародному ресурсі  подій 2EVENT
►   ПРЯМИЙ РЕПОРТАЖ ІЗ МІСЦЯ ПОДІЙ (буде вказано додатково)  
Список останніх  інтерв'ю  навколо автора

Немає коментарів: