Туристичний рафтинг "По Тисі разом": Як легко викласти фото в Інстаграм з комп’ютера? Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

понеділок, 29 липня 2019 р.

Як легко викласти фото в Інстаграм з комп’ютера?



 Інстаграм   стає чи не найпопулярнішим інструментом як для задоволення так і для роботи.  Це просто для тих, хто є власником сучасного смартфорна.
   Часто фото чи відео для Інстаграм створюють спеціально на комп’ютері в графічних редакторах. Логічно, що зручніше викласти його зразу з ПК в Інстаграм. Але Інстаграм повноцінно працює лише як мобільний застосунок, через бравзер доступний лише обмежений функціонал.
Утім, можливість викласти фото в Інстаграм з ПК таки є.
Причому для цього не треба встановлювати ніяких спеціальних програм. Спосіб простий, як усе геніальне.
Для цього Вам слід зробити всього лиш три простенькі кроки:


1) Заходимо на сайт Інстаграм через бравзер GooglChrome . Нажаль, цей сайт не дає нам викладати фото чи відео, бо одержує від бравзера інформацію, що ми працюємо із десктопного (настільного) пристрою.
Проте – ГуглХром  чудова штука, яка має “режим розробника”.




2) Натискаємо клавішу F12.
Сторінка переходить у режим розробника, а Інстаграм отримує сигнал, що ми зайшли на сайт із мобільного пристрою. Тут можна навіть вибрати модель смартфона або планшета який Вам до вподоби.
Але як же викласти фото?  Ніякої кнопки немає!
Секунду!
Оновіть сторінку в режимі розробника. Натисніть F5 або кнопку бравзера “Перезавантажити”.




3) Ось і панель керування, ось і кнопка додавання фото появилася.  :)
Тепер викладаємо свої фотографії: підписуємо, ставимо хештеги і публікуємо в Інстаграмі. При потребі у цьому ж режимі можете їх видалити.
Усе просто! Чи не так?

Працювати із фото стане значно легше, швидше, простіше й приємніше.

Далі буде цікавіше, а саме:   як "прокачати" свій Інстаграм щоб його узнавали серед мільйонів подібних...Залишайтеся із нами, ми працюємо для Вас!


Наперд вдячні за "вподобайку"   і поширення серед тих, хто цього вартує :)

РЕКОМЕНДУЮ ► Найкращий інструмент для роботи із клієнтами у соц мережах

Немає коментарів: