Туристичний рафтинг "По Тисі разом": Санаторне лікування знову відчутно подорожчало... Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

понеділок, 29 січня 2018 р.

Санаторне лікування знову відчутно подорожчало...

     Один із найпопулярніших санаторіїв у Закарптті  по лікуванні заховрювань опірно-рухової системи "Синяк",  знову припідняв ціни на лікувальні процедури.  Так три базові лікувальні ціни відтепер коштуватимуть 390 грн. в день а харчування у їдальні - 290 грн. ! ...
Не раз, коли озвучуєш ціну приходиться чути по той бік слухавки плач...  Адже це не відпочинок, а гостра потреба, без чого людина не може рухатися, а значить забезпечити собі можливість жити...
Ауу!  керовніки!!!   Ви ще не нажерлися від пуза?
 
    Це ж стосується і вартості проживння, так як все більше закладів переходить на "безкоштовне" обслуговування бельгійсько-російською системою "букіт" та американською "адвізор" які стягують за послугу бронювння із закладу 18% комісії. Натомість першоджерельну нашу систему логістики "ДКЗ", яка працює із 2000 року за 2% від поселення, наше населення і керовніки досі ігнорують. 
А, що ми можемо вдіяти,  якщо  наше населення все влаштовує...


    Тому і вимираємо. тому і розлазимось поміж людьми у світі, мов мишинята... 
     А чим можемо тут зарадити на все це дивлячись,  якщо у нас преславуте українське ВВП?
(Всім Все Пофіг).  До поки наша черга летіти у прірву не наступить...     
     До речі, найближчим часом ми збираємося привідкрити санаторну методику лікування більшості проблем опірно рухової системи, яку зможете надалі застосовувати вдома, без необхідності користуватися послугами санаторію вартість на які із лютого знову піднімають. Нажаль.


Ото ж, про детально про методику буде на сайті "По Тисі разом", якщо там буде достатньо зацікавлених у цьому. 

     Але нікому про це не говоріть, - хай і у сусіди корова подохне. Ми ж уКРАЇНЦІ....

Немає коментарів: