Туристичний рафтинг "По Тисі разом": Курорти, санаторії та інші турзаклади Закарпаття. Обговорення, замовлення та викуплення реальних путівок безпосередньо у їх власника. Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

понеділок, 20 лютого 2017 р.

Курорти, санаторії та інші турзаклади Закарпаття. Обговорення, замовлення та викуплення реальних путівок безпосередньо у їх власника.

    Лише у нас Ви маєте ексклюзивну можливість  здійснити одне або кілька замовлень путівок чи місць поселення під час оздоровлення та відпочинку одночасно у кількох закладах спираючись на реальну наявність місць у них.  Це максимально спрощена форма замовлень безпосередньо у вказаних закладів за їх офіційними цінами. 
   Як це відбувається:     Після підтвердження замовлення, власник закладу надсилає на вказану Вами адресу конкретні засилання на детальний опис пропозиції або на вказаний Вами номер телефона зателефонує безпосередній його виконавець.
     При цьому Ви маєте змогу підтвердити або зняти замовлення без жодних притензій до Вас.  Тому не засмучуйтеся, якщо щось не знаєте і не вагайтеся обирати. 

Офіційний рахунок для передполати надсилається лише після Вашої на це згоди.
Спробуйте уже зараз або запропонуйте цю можливість Вашим друзям.
     Ми стараємося максимально наблизити пропозиції наших партнерів до Вас.

(Вибачте, що пропозиції пропонуються російською мовою.  Ми працюємо далеко за межами України)
Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас.
Із повагою,  диспетчер курортів Закарпаття


Не пропустите цікаве якщо Ви товаришуєте із нашим календарем

Немає коментарів: