Туристичний рафтинг "По Тисі разом": Творча зустріч у Львові із Валентиною Попелюшкою Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

вівторок, 6 грудня 2016 р.

Творча зустріч у Львові із Валентиною Попелюшкою

ПОЕТИ УКРАЇНИ. Валентина ПОПЕЛЮШКА. Видавництво СЕРЦЕ ПАТРІОТА. Благодійний фонд ВІТА ДОЛЬЧЕ. Туристичний рафтинг По Тисі разом

Творча зустріч львів'ян та гостей м. Львова із українською письменницею, поетесою Валентиною Попелюшкою (Жук), та організаторами та співавторами збірника
"ВОЇНАМ СВІТЛА"


ОПИС та РЕГЛАМЕНТ ПОДІЇ
  • Презентація легендарної подарункової книги від "поетичної сотні України" ВОЇНАМ СВІТЛА, створених на волонтрських засадах. Виступи співавторів збірника із м. Львів, Київ, Дніпро, Вінниця (►Зоряна Мовчан, ►Любов Відута,Галина Львівянка, )
  • Презентація нових книг Валентини Попелюшки "ОТІСАТКО" - переможниці на всеукраїнському конкурсі талантів 2016 р. (ОВК, Київ), "РИТОРИЧНЕ", та іншого доробку поетеси;
  • Виступи театралів та вокалістів (театр "МЕТА", ►Марія Пронів, ... )
  • Виставка-презентація картин львівських художників (організатор мистецтвознавець, та поетеса ►Олена Кіс-Федорук) ;
  • Презентація художного обрамлення від творчої столяроної майстерні "ТСМ" Василя Ілечко;
  • Міні-аукціон творчого доробку волонтерської видавничої групи "СЕРЦЕ ПАТРІОТА";
  • Майстер-клас по виготовленню власної книги.
Творчий звіт та подібні перезентації творчої волонтерської видавничої групи
"СЕРЦЕ ПАТРІОТА" (2016-2017 рр)

Волонтерський творчий звіт Степана та Валентини Жук 2015-16 рр.
Інтерактивна публікація волонтерського доробку
Степана та ► Валентини Жук (Попелюшка) за 2015-2016 р.






- Презентації книги "ВОЇНАМ СВІТЛА" серед воїнів АТО, детей, учнів та сту-дентів різних навчальних закладів у різних містах та селах України. 
- 3D книги видані волонтерською видавничою групою СЕРЦЕ ПАТРІОТА.




"ВОЇНАМ СВІТЛА" Подарункова книжка для учасників АТО та їх сімей від волонтерської видавничої групи "СЕРЦЕ ПАТРІОТА" та міжсанаторно-курортної флотилії туристичного рафтингу ►"По Тисі разом"

відкрити в окремому вікні

Відкрити в окремому вікні
Спільна збірка поезії ПОЕТИЧНОЇ СОТНІ УКРАЇНИ, авторів "ВОЇНАМ СВІТЛА", видана на волонтерських засадах у паперовому виконанні накладом понад 1200 шт. та передана захисникам України на передову у дні Різдвяних свят та впродовж 2015 року,
Книга доступна в Інтернеті та висилається із автографами жертводавцям та організаторам волонтерського руху допомоги пораненим захисникам України.


Відкрити в окремому вікні
Аналогічна книга поезії Валентини Попелюшки "МИРОТВОРЧЕ", яку також видано у паперовому виконанні завдяки зусиллям волонтеріської видавничої групи і є доступною в Інтернеті та висилаються із іменним автографом жертводавцям та організаторам волонтерського руху допомоги пораненим захисникам України.


Немає коментарів: