Туристичний рафтинг "По Тисі разом": ЗАКАРПАТСЬКА РЕГАТА-2017. Обговорення концепції та підготовка до події. Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

середу, 21 вересня 2016 р.

ЗАКАРПАТСЬКА РЕГАТА-2017. Обговорення концепції та підготовка до події.

"ГОТУЙ САНИ ЛІТОМ"  каже чилядська мудрість.
Проведені нами чотири дні ШКОЛИ ТУРИСТИЧНОГО РАФТИНГУ засвідчили, що таки хочемо і бируємо взятися за організацію задекларованої нами ЗАКАРПАТСЬКОЇ РЕГАТИ - 2017 на Латориці нашого Мукачево.
  Однозначно зрозуміло, що без спільно закачаних рукавів всіх активних і небайдужих людей, аматорів, в тому числі й тих, хто займається цим професійно - свята не буде.
Саме тому,  запрошую всіх до активного обговорення концепції  та програми її проведення.
Ну що ж,  розпочнемо?   Тоді з Богом,  в добрий час!
======================================
КОНЦЕПЦІЯ .

ЗАКАРПАТСЬКА РЕГАТА - масові спортивно-розважальні заходи для закарпатців та гостей нашого краю спрямовані на популяризацію здорового способу життя, розширення та збільшення туристичної привабливості краю за рахунок водного туризму та розваг.

 
Регата проводиться із залученням всіх верств населення як по віку так і по статі.
Весь захід розділений на три складові:

- Спортивна частина на воді на безмоторних суднах (рафти, катамарани, каяки ...;
      а)  показові старти професіоналів (вправність маневрування на воді,  швидкість проходження траси) .  Залучити прфесіоналів-спортсменів,  в тому числі найкращих виробників плавзасобів, зокрема фірму-партнера "Неріс"  (Костя Абрамов) 
 (пропонуйте свої ідеї)
      б)  старти колективів та аматорів (вправність маневрування на воді,  швидкість проходження траси)  Запросити організаторів туристичного рафтинга, зокрема Віктор Шеремет (Мукачево), ...  (пропонуйте свої ідеї)

- Спортивно-розважальна програма на воді (масові веселі старти на швидкість проходження траси, естафета) на будь-яких плав засобах без використання моторів.  За основу цієї частини  пропоную взяти уже знамениту  веселу Ужгородську регату  Федір Шандор​  та його групи. (пропонуйте свої ідеї)

-  Спортивно-розважальна програма на березі
   різноманітні конкурси, змагання із розкладанням наметів, розпалювання вогнища та кип'ятіння води, зборка-розборка плавзасобів і таке інше. Запросити професіоналів з організації подібних подій, зокрема  Максима Адаменко  ...  ( пропонуйте свої ідеї)

=========  


Для реалізації задуманого необхідно:
- створити організаційний осередок,  організувати групи активістів, розподілити напрямки їх діяльності та план роботи у підготовці до події.

- Створити в інтернеті групи та спільноти для обговорення і дискусування навколо підготовки до проведення події
-► група  "Туристичний рафтинг" на  FB 
-► група   "Туристичний рафтинг"  на  ВК
-► сторінка на офіційному сайті "Туристичний рафтинг" 
-►  Інформаційна та медійна підтримка події


Немає коментарів: