Туристичний рафтинг "По Тисі разом": БЕЗПЕРЕРВНА МОЛИТВА ВЕРВИЦІ за учасників АТО Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

понеділок, 12 грудня 2016 р.

БЕЗПЕРЕРВНА МОЛИТВА ВЕРВИЦІ за учасників АТО

Дорогі, щирі серцем!
Безперервна молитва Вервиці у намірах Діви Марії і за мир у всьому світі об'єднала тисячі людей зУкраїни, Латвії, Литви, Білорусії, Чеської республіки, Росії, Угорщини, Польщі, Словаччини та інших країн.

Молитися разом - це велика благодать. Ми дякуємо нашій Небесній Матері за те, що Вона пробудила в стількох серцях бажання об'єднатися і зробити щось красиве для Царства Божого і цього світу.
Дякуємо Вам за те, що відкрили свої серця і молилися за мир там, де він найбільше необхідний.

Дякуємо за час, подарований Богородиці, і молитви, які мають силу змінити світ, зупинити війну і випросити безцінний дар миру для цього світу.



БЕЗПЕРЕРВНА МОЛИТВА ВЕРВИЦІ
за учасників АТО
Організація марафону-естафети
БЕЗПЕРЕРВНА МОЛИТВА ВЕРВИЦІ  ВСІМ СВІТОМ
Реальний стан зайнятих у естафеті учасників із всього світу по годинах.

    
 - Книга відображення стану естафети:  (відкривається натиском на картинку вище)  ведеться координаторами  безперервної молитви вервиць, і є доступною будь-кому протягом всього періоду а також для всіх учасників марафону чи спостерігачів за ним без обмеження.
     - Кожен учасник може робити відмітки про час прийняття естафети, у  якій він має намір брати участь без будь-якої реєстрації у ній.  

     -   Кількість учасників  у кожній клітинці (годині) не обмежена.
Прочитати про   ВЕРВИЦЯ (Розарій) >>>
та  переглянути  ЗБІРКУ ВЕРВИЦЬ (Розаріїв) >>>


Учасником  марафону-естафети може бути будь-який громадянин будь-якої держави, будь-якого віросповідання та віку, який погоджується приєднатися до спільної молитви за об'явлений намір у даному марафоні-естафеті.
  • До об'явленого наміру конкретного марафону-естафети кожен учасник може додати також і свої прохання про спільну молитву.
     
  • Такі прохання записуються у реєстраційній формі, а також передаються усно наступному учаснику. Всі записи-прохання про спільну молитву висвічуються на сторінці марафону.  Цей список прохань про спільну молитву протягом всього часу тривання даного марафну-естафети виголошується різними духівниками, священниками, пресвітерами...   які приймають участь у цьому марафоні-естафеті під час проведення колективних молитов за об'явлений намір. 
     
  • Учасник,  який приймає естафету по телефону,  записує прохання про молитву попереднього учасника і виголошує його разом із загальним наміром конкретного марафону та добавляє фразу: " за всі інші прохання попередніх  вірників цієї БЕЗПЕРЕРВНОЇ МОЛИТВИ".
     
  • По завершенні  часу Вашої молитви Ви телефонуєте наступному учаснику і повідомляєте (нагадуєте) загальний намір та додаєте своє прохання про спільну молитву.
     
  • Кожен учасник визначається сам,  коли, (виходячи із реального стану розподілу естафет,  скільки разів протягом цього марафону він прийме та здійснить одно- чи пів годинну  естафету молитви, наперед повідомивши про свій намір будь-яким доступним йому чином.
     

УКРАЇНСЬКИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР "МІР"
МЕДЖУГОР'Є

Телефони
+380-96-86-54-514 - київстар
+380-99-78-00-547 - мтс
0(3131)-5-64-50 - офіс

Немає коментарів: