Туристичний рафтинг "По Тисі разом": ТУРИСТИЧНИЙ СЕЗОН 2017 ВІДКРИТО Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

вівторок, 18 квітня 2017 р.

ТУРИСТИЧНИЙ СЕЗОН 2017 ВІДКРИТО

Вже другий рік поспіль сезон туристичного рафтингу «По Тисі разом» ми відкриваємо в незвичний оригінальний спосіб. І вдруге поспіль – на Страсному тижні. Спочатку це бентежить і сіє в душі тривогу, а по благополучному завершенні викликає безмежну подяку Господу за Його незмінну любов та опіку.
Торік були зйомки у програмі «Міняю жінку». Завжди доводиться підлаштовуватися під замовника, а організатори зйомок мали змогу відзняти участь героїв шоу в запливі Тисою тільки у Великодну п`ятницю. То був експромт, несподіванка для нас. Наважилися прийняти пропозицію, і все вдалося якнайкраще.

Цього року про чотириденний тур групи туристів з Чехії перемовини велися заздалегідь. Ми готувалися морально саме до такого, раннього початку сезону, однак те, що мова знову йде про Страсний тиждень, зрозуміли не відразу. Відступати було нікуди, бо клієнт завжди правий, а після сезонного затишшя вже була потреба в тому, чим і душа тішиться, і добробут зростає. 
Холодна дощова погода не налякала наших гостей, і до Мукачева чотирнадцять чеських туристів прибули в повній туристичній амуніції за заздалегідь запланованим розкладом. Забігаючи наперед скажу, що жити нам усім випадало в напів – «диких» умовах, без натяку на цивілізацію, в наметах. А в день приїзду наших гостей від самого ранку в Закарпатті лив монотонний холодний дощ.
Що вразило мене найбільше від самого початку нашого знайомства? Неймовірний позитивний настрій компанії. Сміх, жарти і ніякого ниття, нарікань. Повантаживши в майже безрозмірний бусик, вже й так до відмови завалений рюкзаками, наметами, своє кухарське причандалля, так і не змігши переконати зарюмсаного Теодора, що йому ліпше залишитися вдома, ми вирушили назустріч пригодам – відкривати туристичний сезон 2017.
Далі буде. (Валентина Попелюшка ► https://www.facebook.com/popeljushka2010/posts/631871477007265?pnref=story
Повний фотозвіт туру тут:
► https://goo.gl/4xOQc8

Немає коментарів: