Туристичний рафтинг "По Тисі разом": Боротьба з пластиком об'єднала світові організації Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

понеділок, 24 жовтня 2016 р.

Боротьба з пластиком об'єднала світові організації

     Понад 100 громадських організацій з усього світу об'єднали свої зусилля в боротьбі з глобальним пластиковим забрудненням навколишнього середовища.

     Роздільний збір сміття, сортування, переробка: Боротьба з пластиком об'єднала світові організації  Break Free Plastic.

Люди по всьому світу гуртуються, протестуючи проти зростаючого обсягу пластикового сміття, - відходів, які валяються на пляжах, скупчуються на звалищах, засмічують ріки, моря, океани. У липні 2016 року група неурядових організацій і приватних осіб з усього світу зустрілися на Філіппінах, щоб створити всеосяжну стратегію глобального руху, яке покладе край планетарному забрудненню. Результатом їх зустрічі стало створення кампанії під назвою Break Free Plastic.  ( http://breakfreefromplastic.org )
    У списку учасників понад 100 великих екологічних компаній, включаючи Greenpeace, Oceana, Surfrider Foundation, Zero Waste Europe, The 5 Gyres Institute, GAIA.  
      Міжсанаторно-курортна флотилія туристичного рафтингу "По Тисі разом"  серед них і є наразі  одною в Україні та на всьому постсовковому просторі ...  

Далі більш детально про це тут ►

Немає коментарів: