Під час нагородження учасників Ужгородської регати було встановлено власний рекорд: вперше за 7 років проведення змагань на одному плавзасобі пересувалося аж 22 учасників!
У номінації “Ноїв ковчег” заслужено здобула перемогу команда “По Тисі разом” з Мукачева. Найменшому учаснику команди всього один рік!
Назва команди не випадкова — усі вони займаються туристичним рафтингом по Тисі.
Найцікавішою учасницею судна стала… лялька-мотанка Галя. Учасники команди кажуть, що Галя не вперше бере участь у різноманітних заходах і приносить удачу.
Вперше в історії регати одна команда перемогла одразу в двох номінаціях: крім того, що “По Тисі разом” були найчисельнішою командою, вони ще й здобули перемогу у номінації “Летючий голландець” — за те, що прийшли першими. Це також був рекордний час проходження цієї ділянки на Уж ріці.

==========================================
Як виявилося за уточненими підрахунками насправді на нашому "Ноєвому ковчезі" було 25 чоловік, не рахуючи біциклів :) 
Але хай це буде форою для наступної регати. Сподіваємося бути не лише учасниками але й спонсорами цього неймовірно чудового дійства! 

(фотозвіт регати ►► 
https://goo.gl/BHJnxZ )




Наші здобутки на Ужгородській регаті 2016р. ( хвастаюся )


Подумалося під враженням: "А чому б не запросити ужгородців та креативних представників інших "судохідних" міст Закарпаття на нашу Латорицю? "
Мукачівцям це під силу?
Без шуму і крику. Як це роблять ужгородці.
Слабо?
Повний фотоальбом регати ►► https://goo.gl/BHJnxZ